Rihanna - Lift Me Up


Rustige muziek)  (Rihanna neuriet)

Til me op ♪

♪ Hou me in bedwang ♪

♪ Hou me dichtbij je ♪

♪ Veilig en wel ♪

♪ Brandend in een hopeloze droom ♪

♪ Hou me vast als je gaat slapen ♪

♪ Hou me in de warmte van

je liefde als je weg gaat ♪

♪ Hou me veilig, veilig en wel ♪

♪ Til me op ♪

♪ Hou me in bedwang ♪

♪ Hou me dichtbij je ♪

♪ Veilig en wel ♪

♪ Verdrinkend in een eindeloze zee ♪

♪ Neem wat tijd en blijf bij me ♪

♪ Hou me in de kracht van je armen ♪

♪ Hou me veilig ♪

♪ Veilig en wel ♪

♪ Til me op ♪

♪ Hou me in bedwang ♪

♪ Hou me veilig ♪

♪ Veilig en wel ♪

♪ Brandend in een hopeloze droom ♪

♪ Hou me vast als je gaat slapen ♪

♪ Hou me veilig ♪

sagte musiek)   (Rihanna neurie)


Lig my op ♪

♪ Druk my vas ♪

♪ Hou my naby ♪

♪ Veilig en gesond ♪

♪ Brand in 'n hopelose droom ♪

♪ Hou my vas as jy gaan slaap ♪

♪ Hou my in die hitte van
 jou liefde as jy gaan♪

♪ Hou my veilig, veilig en gesond ♪

♪ Lig my op ♪

♪ Druk my vas ♪

♪ Hou my naby ♪

♪ Veilig en gesond ♪

♪ Verdrink in 'n eindelose see ♪

♪ Neem bietjie tyd en bly by my ♪

♪ Hou my in die krag van jou arms ♪

♪ Hou my veilig ♪

♪ Veilig en gesond ♪

♪ Lig my op ♪

♪ Druk my vas ♪

♪ Hou my veilig ♪

♪ Veilig en gesond ♪

♪ Brand in 'n hopelose droom ♪

♪ Hou my vas as jy gaan slaap ♪

♪ Hou my veilig ♪

♪ Ons het lig nodig ♪

♪ Ons het liefde nodig ♪

♪ Lig my op in jou arms ♪

♪ Druk my vas (ek het liefde nodig, ek
het liefde nodig, ek het liefde nodig) ♪

♪ Hou my naby (hou my vas, hou my vas) ♪

♪ Veilig en gesond (hou my vas,
hou my vas) ♪

♪ Hou my vas, hou my vas ♪

♪ Lig my op (hou my vas, hou my vas) ♪

♪ Hou my vas, hou my vas ♪

♪ Druk my vas (hou my vas) ♪

♪ Hou my vas ♪

♪ Hou my veilig ♪

♪ Ons het lig nodig ♪

♪ Ons het liefde nodig ♪


[OCEAN WAVES] ♪ [VOCALIZING] ♪ ♪ LIFT ME UP ♪ ♪ HOLD ME DOWN ♪ ♪ KEEP ME CLOSE ♪ ♪ SAFE AND SOUND ♪ ♪ BURNING IN A HOPELESS DREAM ♪ ♪ HOLD ME WHEN YOU GO TO SLEEP ♪ ♪ KEEP ME IN THE WARMTH OF YOUR LOVE ♪ ♪ WHEN YOU DEPART KEEP ME SAFE SAFE AND SOUND ♪ ♪ LIFT ME UP ♪ ♪ HOLD ME DOWN ♪ ♪ KEEP ME CLOSE ♪ ♪ SAFE AND SOUND ♪ ♪ DROWNING IN AN ENDLESS SEA ♪ ♪ TAKE SOME TIME AND STAY WITH ME ♪ ♪ KEEP ME IN THE STRENGTH OF YOUR ARMS ♪ ♪ KEEP ME SAFE ♪ ♪ SAFE AND SOUND ♪ ♪ LIFT ME UP ♪ ♪ HOLD ME DOWN (HOLD ME DOWN) ♪ ♪ KEEP ME SAFE (KEEP ME CLOSE) ♪ ♪ SAFE AND SOUND (SAFE AND SOUND) ♪ ♪ BURNING IN A HOPELESS DREAM ♪ ♪ HOLD ME WHEN YOU GO TO SLEEP ♪ ♪ KEEP ME SAFE ♪ ♪ WE NEED LIGHT WE NEED LOVE ♪ ♪ LIFT ME UP (HOLD ME, IN YOUR ARMS) ♪ ♪ HOLD ME DOWN (I NEED LOVE, I NEED LOVE, I NEED LOVE) ♪ ♪ KEEP ME CLOSE (HOLD ME, HOLD ME, DOWN) ♪ ♪ SAFE AND SOUND (HOLD ME, HOLD ME, HOLD ME, HOLD ME) ♪ ♪ LIFT ME UP (HOLD ME, HOLD ME) ♪ ♪ HOLD ME DOWN (HOLD ME, HOLD ME, HOLD ME, HOLD ME) ♪ ♪ KEEP ME SAFE ♪ ♪ WE NEED LIGHT ♪ ♪ WE NEED LOVE ♪